

2024 MOTOAMERICA SUPERBIKES AT ATLANTA FAN SCHEDULE

Friday

8:30 am Track Inspection

9:00 am - 9:25 am BellissiMoto Twins Cup Practice 1 (25 min)

9:35 am - 10:00 am Junior Cup Practice 1 (25 min) 10:10 am - 10:40 am Supersport Practice 1 (30 min)

10:50 am - 11:30 am Steel Commander Superbike Practice 1 (40 min)
11:40 pm - 12:10 pm Mission King Of The Baggers Practice 1 (30 min)
12:10 pm - 1:00 pm Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

1:10 pm - 1:40 pm Supersport Qualifying 1 (30 min) 1:50 pm - 2:20 pm Junior Cup Qualifying 1 (30 min)

2:30 pm - 3:10 pm Steel Commander Superbike Qualifying 1 (40 min)
3:20 pm - 3:50 pm BellissiMoto Twins Cup Qualifying 1 (30 min)
4:00 pm - 4:40 pm Mission King Of The Baggers Qualifying 1 (30 min)

Saturday

7:30 am Track Inspection

8:00 am - 8:25 am Junior Cup Qualifying 2 (25 min)

8:35 am - 9:00 am BellissiMoto Twins Cup Qualifying 2 (25 min)

9:10 am - 9:40 am Supersport Qualifying 2 (30 min)

9:45 am - 10:15 am Steel Commander Superbike Qualifying 2 (30 min) 10:25 am - 10:40 am Mission King of the Baggers Qualifying 2 (15 min)

10:55 am Mission King Of The Baggers Challenge (2 laps) Grid and Go

11:30 am Cardo/H-D Parade Lap
12:30 pm Junior Cup Race 1 (11 laps)

1:20 pm BellissiMoto Twins Cup Race 1 (13 laps)

2:10 pm Supersport Race 1 (18 laps)

3:10 pmSteel Commander Superbike Race 1 (19 laps)4:05 pmMission King Of The Baggers Race 1 (8 laps)4:30 pmDunlop M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides

Sunday

7:30 am Track Inspection

8:00 am - 8:10 am Junior Cup Warm Up (10 min)

8:15 am - 8:25 am BellissiMoto Twins Cup Warm Up (10 min)

8:35 am - 8:50 am Supersport Warm Up (15 min)

9:20 am - 9:35 amSteel Commander Superbike Class Warm Up (15 min)9:45 am - 9:55 amMission King Of The Baggers Warm Up (10 min)10:45 am - 11:40 amDunlop ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

10:45 am -11:30 am Dunlop Hot Pit Walk and Autographs

12:30 pm Junior Cup Race 2 (11 laps)

1:20 pm BellissiMoto Twins Cup Race 2 (12 laps)

2:10 pm Supersport Race 2 (18 laps)

3:10 pm Steel Commander Superbike Race 2 (19 laps) 4:05 pm Mission King Of The Baggers Race 2 (8 laps)

4:30 pm Cardo/H-D Parade Lap





